Usluge

Formiranje skupštine stanara - besplatno

Kako bismo Vam uštedjeli vrijeme i poštedjeli Vas napornih administrativnih procedura i čekanja u redovima, vršimo besplatnu registraciju, odnosno osnivanje skupštine stanara.

Organizujemo savjetodavne sastanke sa stanarima i pružamo pravne savjete u pitanjima od značaja za uredan i bezbjedan život stanara zgrade.


Usluge profesionalnog upravnika ulaza

Vršimo usluge upravljanja ulazom ili zgradom. Upravnik organizuje naplatu, program održavanja zgrade, obezbjeđuje obavljanje hitnih i nužnih radova i vrši druge poslove.

Upravnik obezbjeđuje poštovanje pravila etažnih vlasnika i komunicira sa njima u vezi sa svim pitanjima od interesa. Osim organizovanja naplate i prijema uplata u korist računa zgrade, upravnik upravlja žiro-računom skupštine stanara i odgovorno vodi finansije, te podnosi skupštini stanara finansijski i izvještaj o svom radu. Upravnik takođe sastavlja interne odluke i akte skupštine stanara.

Organizujemo neophodne radove nakon odluka skupštine stanara, vršimo nabavke oglasnih tabli, sandučića, otirača, cvijeća, staza, tabli sa nazivom ulice i poštanskim brojem, kao i drugih stvari po zahtjevima stanara.


Higijena i održavanje ulaza

Higijena ulaza na nedjeljnom ili mjesečnom nivou, uključujući čišćenje podova, staklenih površina, kvaka, rukohvata, ograda, liftova, vrata i prilaza zgradi. Mašinsko poliranje podova po potrebi.

Električarski radovi - rasvjeta i struja. Zamjena sijalica, prekidača, utičnica i sijaličnih grla po potrebi.

Domarski radovi uključujući popravku diplomata, kvaka, i druge sitne popravke.


Pravne usluge u oblasti stanovanja - besplatno

Slanje opomena neplatišama. Naplata spornih potraživanja (preko sudskog izvršitelja). Vođenje postupka za korist zgrade.

Drugi besplatni pravni savjeti u vezi sa stanarskim pravima. Tumačenje Zakona o svojinsko – pravnim odnosima i Zakon o stanovanju i održavanju stambenih zgrada.


Održavanje i higijena poslovnih prostora

Jednokratno ili redovno održavanje poslovnih i kancelarijskih prostora.

Čištimo prostore nakon građevinskih radova, renoviranja, krečenja, preseljenja kao i po potrebi.


Posredovanje u drugim uslugama

U saradnji sa našim partnerima, pomažemo Vam da dogovorite i druge usluge za potrebe Vaše zgrade, uključujući hitne i nužne radove, postavljanje video nadzora i interfona, popravku liftova, vršenje građevinskih radova...

Organizujemo uređenje zelenila u ulazima i oko zgrade.